Резервация Резервация на апартамент в Кранево Затвори

Общи условия

Апартаменти Кранево

Общи условия за резервации във Кранево Апартаменти

1. Общи положения и приложимост

Тези общи условия се отнасят за всички резервации, извършени от клиент – физическо, юридическо лице или друго правно образувание, в КРАНЕВО АПАРТАМЕНТИ. Управлявани и администрирани от ЕТ ДАСА ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА, със седалище и адрес на управление: гр.Варна ,ул. Оборище 38 за ВИЛА ВАЛЕНТИНА и АТМАДЖОВИ ООД Кранево 9649, ул. Ропотамо 15, за ВИЛА АМФОРА, реализирана чрез уеб сайта https://kranevoapartments.com/, наричана на кратко Интернет страница, предлагаща хотелиерските ни услуги. При извършена резервация за настаняване в хотелската база настоящите условия представляват договор за хотелиерска услуга по смисъла на Търговския закон и Закона за задълженията и договорите, сключен между КРАНЕВО АПАРТАМЕНТИ и ГОСТА. Законът за туризма се прилага съответно с относимите разпоредби.

Договорът между КРАНЕВО АПАРТАМЕНТИ и ГОСТА се счита за сключен при потвърждаване на резервацията от страна на КРАНЕВО . С извършването на резервация Вие потвърждавате и приемате настоящите Общи условия за резервиране и уговорените в тях срокове за настаняване и плащане, анулиране на резервации и т.н. Настоящите условия за резервации задължават КРАНЕВО да осигури заявената от ГОСТА резервация според предоставените от него чрез резервационната форма данни за име на ГОСТА или гостите, хотелска база, период, брой нощувки, брой възрастни и брой деца и тяхната възраст. При липса на предплащане на резервация КРАНЕВО не носи отговорност за изпълнение на услугата. Следва да се запознаете и съгласите с Общите условия и Политиката за сигурност, приети от КРАНЕВО, за да приключите резервацията.

2. Влизане в сила

Настоящите Общи условия са обвързващи за КРАНЕВО – от една страна, и лицата, приключили резервация чрез сайта или и call center, респ. лицата, от името на които е извършена резервация в хотела (“ГОСТ/И”, “Вие”) – от друга. Общите условия влизат в сила и са обвързващи за ГОСТА от момента на получено от последния потвърждение по имейл за резервацията, като задълженията на КРАНЕВО възникват от момента на получено пълно или частично плащане по направената резервация.

В случай на резервация от името на юридическо лице или друго правно образувание, страна по договора е юридическото лице, съответно другото правно образувание. Когато резервация е направена от клиент в полза на друго лице или други лица, страна по договора с КРАНЕВО са всички пълнолетни лица, които ще се ползват от услугата, като лицето, извършило резервацията, е солидарно отговорно за задълженията на ГОСТА/ГОСТИТЕ.

3. Извършване на резервация

При извършване на резервация за настаняване КЛИЕНТЪТ следва да попълни определени данни в електронната резервационна система. Резервациите може да изискват допълнителна информация за туриста/туристите и избраните услуги. Цялата персонална информация, която се въвежда във формулярите за резервация, се използва само и единствено за нуждите на изпълнение на резервацията. При попълване на изискуемата информация (лични данни, период на престой, място за настаняване, брой гости), системата за резервации генерира информация за резервацията, в това число борд за изхранване, както и възможност за коментар за специални изисквания на ГОСТА. Специални изисквания на ГОСТА могат да бъдат попълнени в поле “Коментар”. Желанията на ГОСТА се изпълняват от страна на хотелиера при възможност.

Резервацията се счита за завършена след натискане на бутон “Резервирай” и потвърждение в системата за резервации, че резервацията е регистрирана под уникален номер. В случай на успешно извършена резервация, системата генерира автоматично потвърждение за резервацията с възможност за изтегляне, както и задължителна по Закона за туризма информация. В случай че поради технически причини тези документи не бъдат генерирани, моля свържете се с нас и ще ги изпратим незабавно.

4. Потвърждаване на резервацията

Незабавно след резервацията, но не по-късно от 24 часа от извършването й, клиентът ще получи на посочения от него електронен адрес (имейл) потвърждение за резервацията, ведно с основните данни за същата, както и указание за предплащане. Потвърждението съдържа и извлечение от настоящите Общи условия. Условията на резервацията (за период на настаняване, цена, плащане, условия за анулиране и промяна) са обвързващи за ГОСТА от момента на нейното потвърждаване, а за КРАНЕВО АПАРТАМЕНТИ – от момента на получено предплащане на част или на цялата резервация според конкретните условия. Повечето услуги, предлагани от КРАНЕВО АПАРТАМЕНТИ, следва да бъдат частично или напълно предплатени, за да се гарантира тяхното изпълнение.
В случай че поради технически причини тези документи не бъдат получени, моля свържете се с нас и ще ги изпратим незабавно.

5. Правила и условия за настаняване , анулация и промяна на резервация

 • Настаняването във ВИЛА ВАЛЕНТИНА и ВИЛА АМФОРА е след 15,00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите е до 12,00 ч. в деня на напускане
 • Ранното настаняване или късното напускане на стаите е в зависимост от заетостта на хотела и се заплаща допълнително. Моля, обръщайте се към рецепция за повече информация.
 • При анулиране или изменение на резервацията до 14 дни преди пристигане, такса не се изисква.
 • При анулиране или изменение на резервацията по-късно или в случай на непристигане, се заплаща неустойка в размер на 1 нощувка.
 • Бебешки креватчета и столчета за хранене се поставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от хотела и е срещу заплащане.
 • Домашни любимци не се допускат!
 • Приемаме следните кредитни карти за разплащане: VISA, MasterCard, Maestro.

Къде се намираме?

Нашите вили Амфора и Валентина са разположени на от 350м до 600м от плажната ивица, сгушени сред зеленината и спокойствието на курортното селце Кранево. Планирайте вашето бягство от градската глъч и рутината на ежедневието.

Повече на контакти

Направете Резервация При Нас Сега!

Планирайте Вашата Ваканция на море в Кранево с KRANEVO APARTMENTS. Резервирайте сега и ние ще се свържем с Вас за потвърждение на резервацията Ви!

Данни на фирмите

ВИЛА АМФОРА, собственост на АТМАДЖОВИ ООД
Булстат BG124624920, с.Кранево, ул. Ропотамо 15
МОЛ: ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Банкова сметка: BG63UNCR70001523091481

ВИЛА ВАЛЕНТИНА, собственост на ЕТ ДАСА ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Булстат BG103080465, гр.Варна, ул. Оборище 38
МОЛ: ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Банкова сметка: BG94UNCR70001522803027

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • * Ценоразпис на нощувките *
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.