Резервация Резервация на апартамент в Кранево Затвори

Кранево е курортно селище на Северното Черноморие, на 25 км от гр.Варна. Разположено е между големите морски курорти Златни пясъци и Албена и в непосредствена близост до природния резерват Балтата с площ 183,2 ха. Всичко това прави Кранево особено привлекателно място за почивка. Морето е плитко, с полегат наклон и е безопасно за най – малките любители на плажа и морските вълни-децата. Плажът е широк и е покрит със светъл пясък, а разходката по плажа до Албена е много приятна и може да бъде и истинско романтично изживяване.

Кранево, България

Добре дошли, в Кранево,

Живописно курортно селище по българското Черноморие, с дължина на плажната ивица 2 км.

Апартаменти Кранево

Кранево е морски курорт с голямо разнообразие от хотелска база и е подходящ за туристи предпочитащи луксозните 5* хотели ,както и семейства разполагащи с ограничен бюджет, младежи и студенти.

През последните години бяха построени множество големи и малки частни хотели, вили, апартаментни комплекси. Предлагат се много и различни възможности за спорт: тенис кортове, игрища, уникалната ледена пързалка и възможност да ползване на СПА процедури с минерална вода.

Естествено заедно с тях се разви и търговската мрежа – хранителни магазини, някои от които отворени 24/7 , магазини за сувенири и плажни артикули. Тук ще намерите също така и ресторанти, механи и нощни заведения, на брега на морето или в центъра,включително и диско барове, които ви предлагат всичко необходимо за една вълнуваща морска ваканция.

Само на 2 км от село Кранево, и в непосредствена близост до курорта Албена е разположен резерватът „Балтата” – с обща площ от 203.2 хектара. Той обхваща най-долното течение на река Батова точно до курорта. Специфичните климатични условия, наличието на богати почви и значителната влажност са благоприятна предпоставка за развитие на лонгозни гори по тези места. Тук се простира най-северно разположената в Европа лонгозна гора. Тя приютява множество редки, растителни и животински видове. Гората е напълно естествена, пълна е с водолюбиви птици, установени са над 250 вида висши растения, някои от тях включени в Червената книга на България.

Галерия Кранево

Къде се намираме?

Нашите вили Амфора и Валентина са разположени на от 350м до 600м от плажната ивица, сгушени сред зеленината и спокойствието на курортното селце Кранево. Планирайте вашето бягство от градската глъч и рутината на ежедневието.

Повече на контакти

Направете Резервация При Нас Сега!

Планирайте Вашата Ваканция на море в Кранево с KRANEVO APARTMENTS. Резервирайте сега и ние ще се свържем с Вас за потвърждение на резервацията Ви!

Данни на фирмите

ВИЛА АМФОРА, собственост на АТМАДЖОВИ ООД
Булстат BG124624920, с.Кранево, ул. Ропотамо 15
МОЛ: ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Банкова сметка: BG63UNCR70001523091481

ВИЛА ВАЛЕНТИНА, собственост на ЕТ ДАСА ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Булстат BG103080465, гр.Варна, ул. Оборище 38
МОЛ: ВАЛЕНТИНА АТМАДЖОВА
Банкова сметка: BG94UNCR70001522803027

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • * Ценоразпис на нощувките *
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.